Tatarák s kapary

Recepty, Předkrmy

Suroviny

250 g kvalitního hovězího masa (nejlépe svíčková nebo roštěnec)
1 menší cibule (použila jsem červenou)
1 PL worcesteru
3 KL dijonské hořčice
1 PL rajčatového protlaku (popř. kečupu)
1 PL posekaných kaparů
1 menší kyselá okurka
1 žloutek
čerstvě mletý pepř
podle chuti tabasco
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso naškrábeme nožem nebo jemně umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu posekané kapary, najemno nastrouhanou okurku, žloutek, vmícháme hořčici, protlak, worcester, tabasco, pepř a sůl.

  2. Vše důkladně promícháme a podáváme na topinkách potřených česnekem. Samozřejmě je možno servírovat maso se žloutkem v důlku a ostatní ingredience okolo, aby si každý dochutil podle svého.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!