Švábi

Recepty, Cukroví

Suroviny

250 g moučkového cukru
230 g mletých ořechů (nejlepší je směs lískových a vlašských)
60 g strouhané čokolády na vaření
sníh ze 4 bílků
půlky loupaných mandlí na ozdobu

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme práškový cukr, mleté ořechy a nastrouhanou čokoládu. Ušleháme ze 4 bílků tuhý sníh a do něho po částech vmícháme připravenou suchou směs.

  2. Na plech vyložený pečícím papírem klademe lžičkou malé kopečky a na každý položíme polovinu spařené oloupané mandle.

  3. Pečeme v mírné troubě, spíš sušíme (já peču na 120°C). Vychladlé jsou dobře sundat


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy