Špagety s domácí omáčkou

Recepty, Těstoviny

Suroviny

Mleté maso
koření na mleté maso
sůl
špagety
tavené sýry
kečup
hořčice
cibulka
olej
houby (žampiony nebo i jiné podle chuti)

Postup přípravy receptu

  1. 1.Cibulka - nakrájíme na jemno a lehce osmahneme na trošce oleje, aby se počítalo s delším smažením a nepřipálila se. Dáme vařit špagety.

  2. 2. Maso osolíme, okořeníme a dáme na pánev k lehce osmažené cibulce (maso se musí rozdělovat na pánvi na malé kousky).

  3. 3. Potom přidáme sýry (apettito, smetanito, apod.) omáčka nebude řídká, více se spojí, dále kečup, hořčici dle chuti.

  4. 4. Na konec přidáme omyté (nejlépe sterilizované ve slaném nálevu) houby.

  5. Ochutnáme maso a je-li hotové, můžeme podávat.

  6. VŠE SE DĚLÁ NA JEDNÉ PÁNVI.

  7. Podáváme na špagety. Kdo má rád, může posypat sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!