Špagety s arašidovo-pórkovou omáčkou

Recepty, Těstoviny

Suroviny

1 balíček špaget
bílá část z 1 pórku
2 lžíce arašídového másla
2 lžíce oleje
sůl
mletý bílý pepř
3 dl mléka
1 lžíce Solamylu

Postup přípravy receptu

  1. Špagety uvaríme a scedíme (nepreplachujeme).

  2. Na oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór a opražíme, kým zmäkne.

  3. Pridáme arašidové maslo, zalejeme 2 dl mlieka a rozvaríme na hladkú omáčku. Osolíme, okoreníme a necháme 10 minút povariť.

  4. Potom zahustíme vo zvyšnom mlieku rozhabarkovaným solamylom. Špagety prelejeme na tanieri omáčkou a podávame.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!