Směs na topinky II.

Recepty, Zavařeniny

Suroviny

1 kg čerstvých paprik (dala jsem červenou, žlutou a bílou)
1 kg rajčat
3 větší cibule
1 palice česneku
2 feferonky
200 ml oleje
1 vepřová konzerva
1 hovězí konzerva
1 PL soli

Postup přípravy receptu

  1. Papriky, rajčata, cibuli, česnek a feferonky pomeleme na strojku (já jsem promixovala v robotu), přendáme do hrnce a vaříme na mírném ohni zhruba 45 minut. Občas promícháváme.

  2. Poté přidáme olej, sůl a namletou vepřovou a hovězí konzervu. Já ještě přidala chilli koření a ďábelské koření.

  3. Necháme ještě chvíli projít varem.

  4. Horké plníme do vymytých a suchých sklenic. Sterilizujeme 30 minut při 85°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!