Silvestrovské jednohubky

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

Rybičkové:
1 rybičky v oleji
100 g másla
salátová okurka (jemně nastrouhaná)
cibule (malá, drobně nakrájená)
lžíce majolky
špetka pepře
sůl
Z lučiny:
2 lučiny
1 tavený sýr
2 lžíce majolky
3 stroužky česneku (utřené se solí)
sůl
Vajíčková:
3 vejce (drobně nasekaná)
150 g másla
salátová okurka (nastrouhaná)
cibule (jemně nakrájená)
100 g anglické slaniny
1 lžíce majolky
sůl
Sýr s hroznovým vínem pouze spojíme párátkem.

Postup přípravy receptu

  1. Vše našleháme a mažeme na kolečka rohlíku.

  2. Zdobíme citronem, petrželkou nebo okurkou a kapií.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!