Salát z předvařené řepy s mozzarellou

Recepty, Saláty

Suroviny

500 g předvařené řepy (vakuované)
5 snítek čerstvého tymiánu
2 PL medu
2 lžičky olivového oleje
2 lžičky balsamikového octa
špetka soli
citronová kůra
mix salátových listů

Postup přípravy receptu

  1. Každou řepu nakrájíme na plátky a dáme do misky, kde smícháme vše kromě kůry. Vše důkladně promícháme a rozložíme na pekáč.

  2. Dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme přikryté alobalem 25 minut.

  3. Nakonec na talíři přidáme salátové listy, na plátky nakrájenou mozzarellu a navrch nastrouháme trochu citronové kůry. Můžeme ještě pokapat olejem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!