Rýžová kaše z domácí pekárny

Recepty, Domácí pekárna

Suroviny

1 litr mléka
20 dkg kulatozrnné rýže (nic už znova nevážím, odměřuji množství rýže v daném hrníčku)
1 vanilkový cukr
4 lžíce krupicového cukru
špetka soli
kousek másla
na dozdobení
granko
máslo
mletý cukr
skořice vše dle vaší chuti

Postup přípravy receptu

  1. Do domácí pekárny dáme všechny suroviny, zadáme program na marmeládu a více se nestaráme. Můj program na džem trvá 1 hodinu a 17 minut a rýžová kaše je výborná, navíc bez nudného míchání a co hlavně připáleného hrnce. Podle toho jak kdo má rád řídkou si ji může příp. ještě zředit dalším mlékem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!