Rychlorolky ze šlehané sekané

Recepty, Mleté maso

Suroviny

Nebudu zde uvádět gramáže a množství, každý podle počtu porcí určitě odhadne.
masová sekaná (syrová šlehaná)
šunka
plátkový uzený sýr
mrkev
pórek
niva
cibule
špetka oblíbeného koření
(nebo na náplň kdo co rád)

Postup přípravy receptu

  1. Sekanou rozdělíme na počet porcí. Na potravinářskou fólii sekanou rozprostřeme na plát, poklademe ingrediencemi (viz. foto) a pomocí fólie pevně stočíme.

  2. Poté bez fólie přeneseme na pomaštěný alobal a taktéž pevně zabalíme.

  3. Vložíme do pekáčku s trochou vody a dáme do rozpálené trouby na 200°C. Když se nám zdají rolky již ztuhlé, cca po 20ti minutách, vybalíme je z alobalu a i se šťávou z alobalu vrátíme zpět do pekáčku dopéct.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!