Rybičková pomazánka Plácpřeskapsu

Recepty, Pomazánky

Suroviny

250 g tvarohu
1 menší cibule
1 plechovka sardinek v oleji
1 plechovka tresčích jater
1 sklenička černého kaviáru
1 sklenička červeného kaviáru
kapary
hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Jednu menší cibuli nakrájíme na jemno a přidáme k tvarohu. Sardinky zbavíme kostřiček a také přidáme do misky s tvarohem. Přidáme i tresčí játra. Zamícháme vše vidličkou.

  2. Kapary (cca 6 kousků) nakrájíme a taktéž přidáme do misky. Zamícháme. Dále tam přidáme jednu celou malou skleničku černého kaviáru a cca 2 čajové lžičky červeného kaviáru. Promícháme.

  3. Dochutíme hořčicí. A opět vše důkladně promícháme. Pokud je pomazánka moc hustá můžeme ji zředit olejem ze sardinek či tresčích jater. Solit či pepřit už není nutné. Dobrou chuť!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!