Rizoto s mletým masem a houbami

Recepty, Mleté maso

Suroviny

1 cibule
1 palička česneku
2 mrkve
olej
mleté maso
hrst hub
rýže
1 dl bílého vína
sníteček rozmarýnu
1 /2 lžičky zázvoru
vývar

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme cibuli do růžova, přidáme na plátky nakrájený česnek a mrkev a restujeme cca 20 minut.

  2. Přidáme mleté maso, ochutíme solí a pepřem, síiteček rozmarýnu a 1/2 lžičky zázvoru. Restujeme cca 10 minut.

  3. Přidáme houby a promícháme. Opět restujeme cca 10 minut.

  4. Přidáme rýži a deci bílého vína. Promícháme a restujeme cca 5 minut.

  5. Podlijeme vývarem a přivedeme k varu a pět minut vaříme. Poté odstavíme a necháme pod pokličkou dojít.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!