Římští hadi

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

500 g vepřové maso
kuřecí játra
cibule
pepř
sůl
mletá paprika
kečup
hořčice
sójová omáčka
burské oříšky
červená paprika

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrájíme na tenké nudličky - tak, aby se uděli ti hadi, cibuli nakrájíme na půlměsíčky, vše dáme do misky, osolíme, opepříme, dáme mletou papriku, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, 2 lžíce kečupu, nakrájenou papriku na nudličky, necháme marinovat nejlépe přes noc.

  2. Na pánvi nejprve opečeme kuřecí játra s pepřem, po opečení dáme bokem a přidáme k nim oříšky - později přisypeme již do připraveného pokrmu jen na prohřátí.

  3. Na pánev dáme trochu oleje a marinovanou směs. Opékáme, až bude maso akorát, poté přidáme kuřecí játra s oříšky. Před dohotovením vezmeme opět kečup a řádně prolejeme, vznikne taková super kašička, velmi příjemné nejlépe asi k hranolkům.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!