Raw makový cheesecake

Recepty, Moučníky

Suroviny

Korpus:
2 hrnky mletých vlašských ořechů
2 lžíce kakaa
1/2 hrnku datlové pasty
špetka soli
Maková náplň:
1 1/2 hrnku máku
1/2 hrnku tekutého kokosového oleje
1 lžíce sladidla... med či agáve
lžička citronové kůry
Čokoládová poleva:
1/2 hrnku nepraženého kakaa
plnější lžíce datlové pasty
plnější lžíce agáve či medu

Postup přípravy receptu

  1. Vše na korpus smícháme, natlačíme do dortové menší formy a dáme do lednice.

  2. Suroviny na makovou náplň smícháme a navrstvíme na korpus. Opět dáme do lednice.

  3. Ingredience na čokoládovou polevu zpracujeme třeba vidličkou dohladka a rozetřeme na makovou náplň. Hotový cheesecake dáme na půl hodiny do mrazáku a podáváme. Je opravdu skvělý.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!