Pstruh v citronovo-bylinkové marinádě

Recepty, Ryby

Suroviny

4 porce rybích filetů (já měla) pstruha s červeným masem
2 lžičky nastrouhané citronové kůry
2 lžičky čerstvého kopru
2 stroužky česneku
1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu
bílý pepř
sůl
olivový olej
kousek másla

Postup přípravy receptu

  1. Rybí maso marinujeme dvě hodiny v citronovo-bylinkovo-česnekové směsi.

  2. Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo, a grilujeme z obou stran mírně dočervena. V případě potřeby použijeme na grilování zbylý olej z marinády.

  3. Na závěr na hotové porce položíme kousek studenéno másla a ozdobíme plátky citronu a bylinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!