Přírodní vepřová kýta a houbový kuskus

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

vepřová kýta
kuskus
houby
sůl
kmín
olej
pórek

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou kýtu nakrájíme, osolíme, okmínujeme, zakápneme olejem a prudce osmahneme po obou stranách na pánvi. Poté kousky osmahnutého masa dáme do alobalu, posypeme nakrájeným pórkem, zabalíme a dáme péct do trouby na 3/4 hodiny.

  2. Z výpeku na pánvi uděláme omáčku (já jsem přidala jen kousek másla a trochu vody). Kuskus spaříme, necháme odstát a několikrát pročechráme vidličkou.

  3. Na oleji osmahneme houby a přidáme spařený kuskus, který spolu s houbami ještě orestujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!