Polévka z odřezků zeleného chřestu a zeleniny

Recepty, Polévky

Suroviny

(1,5 litru vývaru ze zeleného chřestu osolený, opepřený a mírně oslazený už z vaření chřestu)
odřezané konce z 500 g zeleného chřestu
1 kedlubna
1/2 sáčku mražené zeleniny Mexická směs s brokolicí
4 vařené brambory
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Do vývaru dáme vařit kousky chřestu a na kousky nakrájenou kedlubnu. Po 15 minutách vložíme mraženou zeleninu a prolisované brambory a dovaříme cca 5 minut.

  2. Dokořeníme, vypneme sporák a necháme spojit chutě. Já neměla konce chřestu po uvaření vůbec tuhé, takže jsem nemusela s nimi už dál nic dělat. Podobnou polévku, rovněž s využitím odřezků ale jinak dělanou, tu má Hella, vkládám do podobných.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!