Pohanka s krůtím masem

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

krůtí prsa
sůl
špetka kari koření
špetka drceného kmínu
pepř
1 dcl bílého vína
1 lžíce Solamylu
mrkev
hrst bílé ředkve
pohanka
zelená jarní cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso nakrájíme na větší kousky, a na půl hodiny naložíme do marinády - sůl+pepř+kari koření+kmín+víno+solamyl + jemně nastrouhaná bílá ředkev.

  2. Po odležení dáme maso na pánev a dusíme do měkka, spolu na kolečka nakrájenou mrkví. Občas podlijeme vodou - udělá se nám pod masem omáčka.

  3. Pohanku uvaříme dle návodu, a po uvaření do ni vmícháme nakrájenou zelenou jarní cibulku. Nakonec pohanku vmícháme do hotového masa.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!