Piškot s malinami a bílou čokoládou

Recepty, Moučníky

Suroviny

300 g hladké mouky
200 g malin
150 g cukru
50 g másla
1 vejce
100 g bílé čokolády
225 ml mléka
1 vanilkový lusk
1 sáček kypřícího prášku do pečiva

Postup přípravy receptu

  1. Nožem si vyškrábneme semínka z vanilkového lusku, smícháme je s mlékem, rozšlehaným vejcem a rozehřátým máslem.

  2. Mouku smícháme s kypřícím práškem, prosejeme, přidáme cukr a předešlou směs mléka. Vše dobře promícháme.

  3. Přidáme maliny a nastrouhanou bílou čokoládu a opatrně, tak aby jsme nerozmačkali příliš maliny, vše smícháme.

  4. Nalejeme do podlouhlé máslem vymazané formy a pečeme při střední teplotě cca 40 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!