Pangas s česnekovými rajčaty a krutony
Recepty, RybySuroviny
- Pangas
- rajčata
- houska
- česnek
- olivový olej
- muškátový oříšek
- majoránka
- sůl
- pepř
- hladká mouka
- mléko
- vajíčko
Postup Pangas s česnekovými rajčaty a krutony
Postup přípravy receptu
-
Paegas se okoření (majoránka, muš. Oříšek, sůl, pepř) a zapráší moukou. Na pánvi se na olivovém oleji smaží pomalu z obou stran do měkka. Vrchní kůrka musí být jemně křupavá.
Rajčata nakrájet na kostičky, přidat 2-3 stroužky česneku (dle chuti), sůl a osmažit na olivovém oleji až do úplného změknutí rajčat.
V misce smíchat vajíčko, trošku mléka, přidat 2 stroužky česneku, sůl, majoránku a trošku hladké mouky. V tomto těstíčku namáčet housku nakrájenou na kostičky a ihned smažit na pánvi. Pozor, lepí se k sobě.
Je dobré dělat všechno najednou, trvá to všechno přibližně dlouho.