Pangas s česnekovými rajčaty a krutony

Recepty, Ryby

Suroviny

Pangas
rajčata
houska
česnek
olivový olej
muškátový oříšek
majoránka
sůl
pepř
hladká mouka
mléko
vajíčko

Postup přípravy receptu

  1. Paegas se okoření (majoránka, muš. Oříšek, sůl, pepř) a zapráší moukou. Na pánvi se na olivovém oleji smaží pomalu z obou stran do měkka. Vrchní kůrka musí být jemně křupavá.

  2. Rajčata nakrájet na kostičky, přidat 2-3 stroužky česneku (dle chuti), sůl a osmažit na olivovém oleji až do úplného změknutí rajčat.

  3. V misce smíchat vajíčko, trošku mléka, přidat 2 stroužky česneku, sůl, majoránku a trošku hladké mouky. V tomto těstíčku namáčet housku nakrájenou na kostičky a ihned smažit na pánvi. Pozor, lepí se k sobě.

  4. Je dobré dělat všechno najednou, trvá to všechno přibližně dlouho.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!