Paneer se sladko-kyselou zeleninou

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

227 g sýr paneer (1 balení)
baby kukuřice
hrachové lusky
jarní cibulka
2 lžíce kečupu
3 lžíce tmavé sojové omáčky
1 lžíce mirinu
2 lžička škrobu
3 lžičky světlého piva
80 g vody
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. V míse smícháme kečup se sojovou omáčkou, mirinem, škrobem, vodou a světlým pivem. Paneer pokrájíme na kostičky a dáme na 2 hodiny do připravené směsi.

  2. Pak na pánev dáme olej a paneer na něm osmahneme. Osmažený paneer vyndáme a udržujeme teplý.

  3. Do stejné pánve dáme baby kukuřičky, hrachové lusky a pokrájenou jarní cibulku. Prohřejeme, zalijeme zbytkem směsi, ve které byl naložený paneer a prohřejeme.

  4. K zelenině přidáme paneer, promícháme a ihned podáváme buď s rýží nebo nudlemi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!