Ovocný dort motýl
Recepty, ZdobeníSuroviny
- Kulatý piškotový korpus: (nebo forma motýla:)
- 6 vajec
- 6 lžic moučkového cukru
- 6 lžic polohrubé mouky
- (1 vejce=1 lžíce cukru=1 lžíce mouky)
- jde upravit - menší plech menší množství
- Mandarinkový krém: (hrk hrk):
- - 2 malé plechovky mandarinek (jedna 175 gr.)
- - 2 šlehačky - nejméně 30% jeden kelímek je po 200 g to je 200 ml (tučnost je důležitá pro ztuhnutí krému, když je bez ztužovače)
- - 2 vanilkové pudinky od Oetkera značky Creme Olé (puding bez vaření)
Postup Ovocný dort motýl
Postup přípravy receptu
-
Korpus upečeme.
Krém: Vše vlijeme do uzavíratelné nádoby, uzavřeme a ručně s nádobou důrazně párkrát zatřepeme – zahrkáme(od toho je název).
Naplníme, ozdobíme ovocem a máme hotovo !!!