Mramorová čokoláda

Recepty, Cukroví

Suroviny

1 tabulka mléčné čokolády
1 tabulka hořké čokolády
1/2 tabulky bílé čokolády
1 balení Pedro kyseláků (bonbonů)

Postup přípravy receptu

  1. Připravte si menší nízký plech, vystlaný pečícím papírem.

  2. V horké lázni společně rozpusťte hořkou a mléčnou čokoládu dohladka, směs nalijte na plech a rozetřete do požadovaného tvaru.

  3. Stejným způsobem ihned rozehřejte bílou čokoládu, kterou ve vlnovkách nalijte na hořko-mléčnou směs, a vidličkou vytvořte mramorování.

  4. Pedro kyseláky rozkrájejte na třetiny, nasypte je na čokoládu a jemně přitlačte. Nechte vychladit v lednici do úplného zatuhnutí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!