Mleté maso pod bramborovou kaší

Recepty, Mleté maso

Suroviny

(suroviny na bramborovou kaši)
brambory
máslo
mléko
500 g mletého masa
sůl
pepř
jakékoliv bylinky co má kdo rád
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Bramborovou kaši udělejte dle běžného postupu, jak jste zvyklí (+-4 porce), jen dejte méně mléka, kaše by měla být hodně hustá.

  2. Mleté maso osmahneme na oleji, osolíme, opepříme a přidáme dle své chuti jakékoliv bylinky.

  3. Poloviny br.kaše dáme do máslem vymazaného pekáčku, na to všechno mleté maso a nakonec zbytek br.kaše.

  4. Pečeme zhruba 20 min při 160°C.

  5. Do receptu správně ještě patří mrkev, hrášek atd. Nám to ale chutná jen takhle. Nicméně možná by šel přidat i sýr, cibule atd. Párkrát jsem do br. kaše také přimíchala trochu pažitky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!