Masová směs s pórkem a květákem

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

200 g kuřecích prsou
200 g vepřové kýty
sůl
pepř
worchesterová omáčka
1 pórek
1/2 květáku
1 paprika (dala jsem 1/2 zelené a 1/2 červené)
2 lžíce slunečnicového oleje
2 lžíce másla

Postup přípravy receptu

  1. Květák rozebereme na růžičky a krátce povaříme. Poloměkký květák scedíme a odložíme. Kuřecí i vepřové maso nakrájíme na stejně velké kousky.

  2. V pánvi rozehřejeme olej s máslem a vhodíme kousky vepřového. Opečeme ho do poloměkka a pak přidáme kuřecí maso, opět restujeme, lehounce podlijeme vodou a podusíme. Pak přidáme nakrájený květák a pórek, přimícháme poloměkký květák, směs osolíme, opepříme a zakapeme worchesterem. Vše malou chvilku spolu podusíme a můžeme vypnout. Podáváme s bramborovou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!