Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku

Recepty, Ryby

Suroviny

Filety lososa(množství podle stolovníků)
1/2 citrónu
2 vajíčka
sůl
2 špetky vegety
2 stroužky česneku
několik listů medvědího česneku
hrst libečku
100 g tvrdého sýra
hladká mouka do těstíčka (+na obalení filetů lososa)
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Filety lososa si mírně rozmrazíme, osolíme a pokapeme citrónem.

  2. Z vajíček, nasekaných listů medvědího česneku a libečku, 2 stroužků česneku, vegety, tvrdého, nastrouhaného sýra a hladké mouky si uděláme těstíčko.

  3. Filety si obalíme v hladké mouce a máčíme v těstíčku, následně smažíme na rozpáleném oleji.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!