Kuřecí steak s klobásou a žampiony

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

250 g kuřecího masa
150 g pikantní klobásy
200 g žampionů
200 g másla
150 g hladké mouky
olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nejdřív nakrájíme plátky, které pořádně rozklepeme, osolíme a opepříme. Klobásu a žampiony nakrájíme na plátky.

  2. V pánvi maso zprudka z obou stran opečeme. Maso vyndáme, dáme na pánev klobásu a restujeme do doby, než bude klobása opečená. Pak přidáme žampiony nakrájené na plátky. Hotové vyndáme na talíř.

  3. Omáčku uděláme tak, že do výpeku přidáme máslo a zahustíme hladkou moukou. Přidáme zpět opečené maso, opečené žampiony, klobásu a necháme dusit do měkka. Nakonec dochutíme.

  4. Podáváme s hranolky či bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!