Kuřecí směs k bramborákům

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1/2 kg kuřecího masa
pórek
cibule
1 sklenice červené kapie
2 dcl bílého vína
sojová omáčka
brambory
mouka
vejce
česnek
majoránka
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Bramboráky připravíme obvyklým způsobem - nastrouháme brambory na hrubém struhadle, slijeme vodu, přidáme všechny přísady a zpracujeme těsto. Pak smažíme placky.

  2. Maso nakrájíme na nudličky, přidáme vejce a solamyl. Necháme odležet v ledničce tak půl hodiny. Odleželé maso prudce opečeme na pánvi a postupně přidáváme cibuli, porek a červenou kapii. Podlijeme trochou vína a dochutíme sojovou omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!