Kuřecí řízky a křidélka v těstíčku

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

kuřecí prso říznuté na dva řízky
5 kuřecích křídel
Těstíčko:
150 ml mléka
1 vejce
80 g strouhaného sýru Gouda
1 stroužek utřeného česneku
cca 3 lžíce hladké mouky
1/2 lžičky mleté papriky
bylinky podle chuti
sůl
pepř
tuk na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Řízky zlehka naklepeme, křidélka zbavíme špiček a rozdělíme je v kloubu. Rozšleháme vejce, mouku a zbytek surovin na těstíčko. Maso a křidélka osolíme a opepříme.

  2. Do připraveného těstíčka namáčíme řízky a křidélka. Smažíme v rozehřátém tuku pozvolna do zlaté barvy a do měkka.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!