Kuřecí kousky v zeleném kari

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1/2 kg kuřecí prsa
12 g kořenící pasty Green curry
1 syrové vejce
pažitka
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na větší nudličky. Maso smícháme ve směsi oleje a kořenící pasty Green curry. Dáme odležet do chladu na cca 30 minut.

  2. Do pánve WOK si dáme rozpálit trochu oleje a silně zprudka opečeme okořeněné kuřecí maso, tak aby zůstalo šťavnaté.

  3. Do hotového masa vlijeme jedno rozšlehané syrové vejce a necháme jim obalit kousky kuřete.

  4. Přidáme ještě nasekanou hrst čerstvé pažitky. Jen lehce orestujeme – je to chvilka a bezprostředně podáváme s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!