Krůtí (kuřecí) prsa s nádivkou
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- krůtí prsa (kuřecí)
- zmrzlá kuřecí játra
- česnek
- petrželka (pažitka)
- žampiony
- 2 vejce
- mléko
- sůl
- pepř
- rohlík
Postup Krůtí (kuřecí) prsa s nádivkou
Postup přípravy receptu
-
Rohlík pokrájet, polít mlékem a nechat nasáknout, pak přidat sůl, pepř, sekanou petrželku (pažitku), česnek, 2 žloutky, žampiony podušené na másle, naškrábaná zmrzlá ! kuřecí játra (jde to tak lépe), sníh z bílků.
Směsí naplnit kapsu z krůtích (kuřecích) prsou, pekáček vymazat syrovým máslem, zbytek směsi dát kolem nebo i na maso, přiklopit poklicí a péct asi (každá trouba peče jinak) 40 minut při 200°C.