Krůtí (kuřecí) prsa s nádivkou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

krůtí prsa (kuřecí)
zmrzlá kuřecí játra
česnek
petrželka (pažitka)
žampiony
2 vejce
mléko
sůl
pepř
rohlík

Postup přípravy receptu

  1. Rohlík pokrájet, polít mlékem a nechat nasáknout, pak přidat sůl, pepř, sekanou petrželku (pažitku), česnek, 2 žloutky, žampiony podušené na másle, naškrábaná zmrzlá ! kuřecí játra (jde to tak lépe), sníh z bílků.

  2. Směsí naplnit kapsu z krůtích (kuřecích) prsou, pekáček vymazat syrovým máslem, zbytek směsi dát kolem nebo i na maso, přiklopit poklicí a péct asi (každá trouba peče jinak) 40 minut při 200°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!