Krůtí kousky se žampióny

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

300 g krůtích prsou
200 g žampiónů
1 plátek másla
1 menší cibule
2 lžičky Mexické koření
polohrubá mouka na zahuštění
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, cibuli na drobno a žampióny na plátky.

  2. Na másle usmažíme cibuli do sklovita. Přidáme nakrájené maso, orestujeme ze všech stran, osolíme a přidáme koření. Zamícháme a ihned podlijeme vodou.

  3. K téměř udušenému masu přidáme žampióny a dodusíme do měkka. V troše studené vody rozmícháme mouku, vlijeme k masu a provaříme. Na závěr dochutíme solí. Podáváme s vařenými těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!