Kroupový salát s fazolkami a žampiony

Recepty, Saláty

Suroviny

200 g uvařených krup
200 g žampionů
200 g fazolek
1 lžíce sekané bazalky
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce bílého vinného octa
sůl
pepř
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Na troche masla restujeme asi 5 min na plátky nakrájané šampiňóny. Necháme vychladnúť.

  2. Fazuľku narežeme na menšie kúsky a v slanej vode povaríme 10 min. Scedíme, ihneď prelejeme studenou vodou a necháme odkvapkať.

  3. Zmiešame krúpy, fazuľku, bazalku a šampiňóny.

  4. Ocot, olej, soľ a mleté čierne korenie premiešame a pridáme k šalátu. Premiešame a necháme vychladiť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!