Krkovičková pomazánka

Recepty, Pomazánky

Suroviny

20 dkg krkovičky
1 cibulka
2 stroužky česneku
10 dkg taveného sýra
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Občas se stane, že zbude maso po pečení z oběda, potrubí jest již dosti promaštěno, břuch dost spokojen, chuť na další porci tradičního obídku žádná - udělejme pomazánku.

  2. Maso pěkně pokrájíme na drobno, stejně tak cibulku. Vhodíme i s výpečkem do misky, přidáme sýr. Česnek si nejprve prolisujeme, ale ještě jej na prkénku pěkně rozetřeme se solí na jemnou kaši, přidáme ke směsi, osolíme, opepříme a vidličkou spojíme.

  3. Vznikne dobrá pomazánečka, ke které se hodí fešná okurečka a švihák pivínek.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!