Krkovička na řapíkatém celeru s olivami

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

2 plátky krkovičky
1 cibule
2 řapíky celeru
1 sáček zelených oliv
koření Gyros
koření Čubrica
sůl
pepř
1 lžička hladké mouky
sádlo
1 kalíšek vývaru

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené řapíky celeru a chvíli smažíme. Potom přidáme lehce naklepané plátky krkovičky, podlijeme trochou vody, přidáme kalíšek vývaru a dusíme 25 min. v tlakovém hrnci.

  2. Po této době přendáme do kastrolku, přidáme na půlky nakrájené olivy, vlijeme v trošce vody rozmíchanou mouku a provaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!