Křidélka v česnekovém těstíčku
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 700 g kuřecích křidélek
- 250 ml mléka
- hladká mouka podle potřeby
- 3 stroužky utřeného česneku
- 2 vejce
- 1 lžička koření na kuře
- 1 lžička rajčatového protlaku
- 1 lžíce sezamového semínka
- sušená bazalka
- sůl
- pepř
- olej nebo sádlo na smažení
Postup Křidélka v česnekovém těstíčku
Postup přípravy receptu
-
Křídla omyjeme a osušíme. Ustříháme tenké špičky a když jsou křidélka větší, rozdělíme je v kloubu. Smícháním všech surovin umícháme těstíčko a případně dochutíme podle chuti.
Křidélka namáčíme do těstíčka a ihned smažíme pozvolna ve vyšší vrstvě tuku do zlaté barvy.