Katův šleh v papiňáku

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

500 g vepřové kýty
2 cibule
sůl
pepř
olej
4 sterilované okurky
malá sklenička sterilované papriky
pár feferonek
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce worcesteru
rajský protlak
chilli pasta

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky.

  2. Olej rozehřejeme v papiňáku a do rozpáleného oleje vložíme maso, které osolíme a opepříme.

  3. Když se zatáhne, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka.

  4. Když je maso měkké, celý obsah hrnce přendáme do větší pánve, přidáme sojovou omáčku, worcestrovou omáčku, nakrájené okurky, sterilovanou papriku, a feferonky.

  5. Chvíli povaříme, poté přidáme protlak a 1 lžičku chilli pasty. Můžeme přidat trochu vodu. Podáváme s rýží, chlebem...


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!