Karboš-bramboš-zeloš

Recepty, Ostatní

Suroviny

Na karbanátky:
200 g mletého masa
3 stroužky česneku
vejce
sůl
pepř
majoránka
strouhanka
olej na smažení
Na bramboráky:
200 g syrových brambor
vejce
3 stroužky česneku
majoránka
sůl
pepř
2 lžíce hladké mouky
olej na smažení
Na zelí:
200 g pokrájeného kysaného zelí
kmín
cibule
1 lžíce hladké mouky
smetana 12%
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso na karbenátky spojíme s ostatními surovinami, vytvoříme asi 3 kusy karbenátků a osmažíme na oleji.

  2. Ze syrových brambor, vajíčka, česneku a ostatních surovin umícháme těsto na bramboráky a osmažíme na oleji.

  3. Na oleji usmažíme dorůžova cibuli, přidáme zelí s kmínem a dusíme doměkka. Pak zahustíme smetanou, ve které rozmícháme mouku a provaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!