Kanapky s lososovou pomazánkou

Recepty, Pomazánky

Suroviny

100 gramů tuňáka
100 gramů lososa (konzervovaného)
kopr
1 limetka nebo citrón
4 lžíce husté zakysané smetany nebo majolky
bagetka nebo malé kousky pečiva
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Konzervované maso tuňaka i lososa necháme okapat.

  2. V misce pak rozmícháme vidličkou rybí masíčko a smícháme s majononézou, nebo hustou zakysanou smetanou a pak vmícháme i nasekaný kopr. Dochutíme solí, pepřem, limetkovou /citrónovou/ šťávou.

  3. Veku nebo bagetku opečeme v toustovači nebo na grilu.

  4. Pak natřeme na vychladlé pečivo pomazánku a zdobíme limetkou, citronem a koprem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!