Jahodová bublanina trochu jinak

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru
1/2 - 1 hrnek mléka
mražené ovoce 1/2 hrnku nebo čerstvého 1 hrnek
1 prášek do pečiva
4 lžíce oleje
3 vejce
citron - kůra (nemusí být)
2 hrnky jahod
1-2 kiwi (podle velikosti a chuti)
na vymazávání plechu používám tuk
na vysypání strouhanku

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy dáme mouku s cukrem, olej, citr. kůru, vlažné mléko.

  2. Jahody rozmixujeme, pokud jsou čerstvé, můžeme přilít trochu mléka k jahodám, aby se lépe mixovaly. Poté je vlijeme do připravené směsi a přidáme kypřící prášek.

  3. Vlijeme na pech a poklademe nakrájené kousky kiwi a pečeme přibližně 15-20 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!