Hovězí závitky se zeleninou

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

cca 500 g zadní hovězí
2 mrkve
1 cibule větší
5 stroužků česneku
1 lžíce kečupu
sůl
pepř
hladká mouka
olej
8 párátek
1,5 l vody

Postup přípravy receptu

  1. Maso si rozdělíme na 4 plátky, naklepeme, každý plátek potřeme kečupem, položíme na něj dva kousky mrkev rozkrojené na čtvrtku, čtvrtku cibule a rozkrájený jeden stroužek česneku, okořeníme, zamotáme, spojíme párátky a obalíme v hladké mouce.

  2. Závitky osmahneme na oleji a vložíme do PH, zalejeme vodou a zapneme na vyšší výkon HIGHT.

  3. Na zbytku výpeku osmahneme zbylou zeleninu, mrkev na menší kousky, cibuli a česnek, přidáme na závitky a necháme vařit cca 5 hodin.

  4. Po uvaření závitky vyndáme a zaděláme hnědou zásmažkou. Jako přílohu jsme dělala rýži z mikrovlnky - 1heŕnek rýže a 1 1/2 hrnku vody, troška vegety a šoupnout do mikrovlnky na 20 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!