Hovězí nudličky se zeleninou

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

2 hovězí roštěné
1 červená papriky
1 bílá paprika
1/2 fenyklu
2 kyselé okurky
2 cibule
1 malý rajčatový protlak
1 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce worcesteru
pepř
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Roštěnky den předem nakrájíme na tenké nudličky, promícháme s olejem a pepřem a necháme přes noc v lednici. Druhý den před pečením je vyndáme, aby měly pokojovou teplotu.

  2. Zeleninu nakrájíme na nudličky, cibuli na proužky a česnek posekáme. Na oleji nejprve restujeme zprudka maso, vyjmeme a dáme osmažit cibuli. Přidáme protlak s hořčicí, česnek, worcester a trochu podlijeme.

  3. Necháme probublat cca 10 minut a přidáme zeleninu, kterou uvaříme na skus. Maso vložíme prohřát před koncem a dochutíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!