Hovězí guláš s vepřovými játry a domácím knedlíkem
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 0,75 kg hovězí kližky
- 400 g vepřových jater
- 0,75 kg cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 lžička mleté papriky
- 1/2 lžičky kmínu
- mletý pepř
- sůl dle chuti a libosti
- 2 lžíce sádla
- 1 - 2 lžičky hladké mouky
Postup Hovězí guláš s vepřovými játry a domácím knedlíkem
Postup přípravy receptu
-
Nakrájenou cibuli necháme zrůžovět na 2 lžících sádla.
Přidáme nakrájená játra, kmín, papriku a opečeme.
Maso nakrájíme na větší kousky, přidáme k játrům, osolíme.
Když maso i játra pustí šťávu, podlijeme horkou vodou, přidáme utřený česnek a necháme pomalu dusit.
Před dokončením zahustíme lžičkou hladké mouky, ochutíme pepřem.