Hovězí guláš s vepřovými játry a domácím knedlíkem

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

0,75 kg hovězí kližky
400 g vepřových jater
0,75 kg cibule
2 stroužky česneku
1 lžička mleté papriky
1/2 lžičky kmínu
mletý pepř
sůl dle chuti a libosti
2 lžíce sádla
1 - 2 lžičky hladké mouky

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou cibuli necháme zrůžovět na 2 lžících sádla.

  2. Přidáme nakrájená játra, kmín, papriku a opečeme.

  3. Maso nakrájíme na větší kousky, přidáme k játrům, osolíme.

  4. Když maso i játra pustí šťávu, podlijeme horkou vodou, přidáme utřený česnek a necháme pomalu dusit.

  5. Před dokončením zahustíme lžičkou hladké mouky, ochutíme pepřem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!