Houbové topinky

Recepty, Houby

Suroviny

250-300 g čerstvých hub
větší šalotka
120-150 ml smetany 31%
1-2 lžičky dobrého pikantního kečupu
1-2 lžičky hořčice
máslo
špetka sušeného česneku
kmín
sůl
pepř
topinky + stroužek česneku

Postup přípravy receptu

  1. Větší houby nakrájíme na kousky, maličké necháme vcelku. Na másle zpěníme drobně nakrájenou šalotku. Přidáme houby a osolíme. Dusíme do měkka a do vydušení tekutiny.

  2. Přidáme smetanu, hořčici a kečup. Zamícháme a necháme probublat do zhoustnutí. Dochutíme česnekem a pepřem. Podáváme hned horké, na topinkách potřených česnekem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!