Hokkaido placičky s kuřecím masem

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

hokkaido (1/2 malé dýně nebo 1/4 velké dýně)
1 kuřecí prso
2 stroužky česneku
sůl
pepř
majoránka
2 vejce

Postup přípravy receptu

  1. Hokkaido, česnek i kuřecí maso nakrájíme na kostky a dáme vařit zhruba na 15 minut do hrnce. Osolíme, opepříme.

  2. Až dýně změkne, slijeme vodu a dýni s kuřecím rozmixujeme tyčovým mixérem na pastu.

  3. Přidáme majoránku a do mírně vychladlé směsi dáme 2 vejce.

  4. Na rozpálenou pánev s kapkou oleje klademe placky tlusté zhruba 1,5 cm a smažíme dozlatova (2 minutky z každé strany - záleží na pánvi, sporáku..).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!