Hermelín naložený v medvědím pestu

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

4 sýry Hermelín nebo Camembert
pesto z medvědího česneku
směs oblíbeného koření (Gril a šašlik,...)
4 cibule
10 stroužků česneku
5 bobkových listů
10 kuliček nového koření
celý pepř 4 barev
olej

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín nakrájíme na osminky, řezné rány obalíme ve směsi koření, strany s bílou plísní potřeme pestem z medvědího česneku. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek na tenké plátky.

  2. Dno sklenice vyskládáme částí cibule, položíme na ni několik plátků česneku, přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Na tuto vrstvu položíme několik osminek Hermelínu. Celý postup takto několikrát opakujeme. Zaplněnou sklenici zalijeme olejem a dáme do lednice na několik dnů uležet.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!