Halibut s pikantní omáčkou

Recepty, Ryby

Suroviny

4 porce halibuta
hořčice
hladká mouka
1 lžíce másla
3 lžíce kečupu
1 velká cibule
1 sladkokyselá okurka
1 lžíce vypeckovaných oliv
sojová omáčka
worchestr
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si omáčku: Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kečup a krátce dusíme. Pak přidáme nadrobno nakrájené okurky a posekané olivy. Dochutíme sojovou omáčkou, worchestrem a solí.

  2. Rozmrazenou rybu si nakrájíme na vhodné kousky, osolíme, potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Opekáme pozvolna na oleji z obou stran dorůžova. Na talíři poléváme pikantní omáčkou. Příloha kuskus, já podával s polentou, která se připravuje obdobně jako kuskus.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!