Guláš Samuraj z Budapešti

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

1/2 kg pěkného zadního hovězího masa
6 velkých cibulí
olej
sůl
pepř
mletá červená paprika
3 dl kečupu
2 šálky vody
1-3 feferonky

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme klasicky jako na guláš.

  2. Cibuli osmažíme na oleji dorůžova, přidáme maso, prudce orestujeme, posolíme, popepříme, poprášíme paprikou, promícháme, zalijeme kečupem a vodou a dusíme. Občas promícháme a po změknutí masa přidáme na posledních 5 minut feferonky, kdo jak má rád a snese.

  3. Podáváme s pečivem, hranolky, americkými brambory. Výtečné, pokud se zapíjí sektem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!