Fazolové lusky s fazolkama a surimi na zelenině

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

zelené fazolové lusky
bílé fazolky v chilli omáčce
surimi (tyčinky)
mrkev
petržel
celer
víno
cukr
směs koření Argentina

Postup přípravy receptu

  1. Všechnu mraženou zeleninu propláchneme vřelou vodou a necháme okapat. Na pánev dáme trochu oleje a obděláme fazolové lusky, poté přidáme bílé fazolky spolu s chilli omáčkou. Chvilku povaříme.

  2. Surimi tyčinky nakrájíme na velké kousky. Mrkev, petržel a celer nakrájíme na nudličky a dáme dělat na pánev.

  3. Přidáme trochu koření, když je zelenina skoro hotová přidáme surimi, přilijeme trochu vína, špetku cukru a necháme chvilku provařit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!