Famózní fazolky

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

100 g pečeného kuřecího masa
4 plátky Mozzarelly
120 g zelených fazolek (měla jsem mražené)
2 lžíce najemno nakrájeného pórku
1 lžička Tandoori masala
sezamové semínko
javorový sirup
česnek
sůl
2 lžíce olivového oleje
sezamové semínko
řeřicha (nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kousky a prudce opečeme na lžící olivového oleje.

  2. Ke konci přidáme Tandoori masala, promícháme a odstavíme.

  3. Česnek prolisujeme a smícháme s druhou lžící olivového oleje.

  4. Fazolky povaříme krátce v osolené vodě, na cedníku pak prolijeme vodou studenou, aby si zachovaly barvu.

  5. Naskládáme je na talíř, česnekovým olejem a posypeme sezamem.

  6. Na ně položíme plátky mozzarelly a pokapeme javorovým sirupem.

  7. Přidáme kousky opečeného masa.

  8. Obložíme pórkem a posypeme řeřichou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!