Domácí pralinky Hvězdoprašky

Recepty, Moučníky

Suroviny

3 bílé čokolády
3 mléčné čokolády
2 hořké čokolády
Strouhaný kokos
Ořechy
Omega tuk
Nutela
Zdobení
Čokoládové polevy
Vanilková tresť
Rumová tresť
mandlová tresť
griliáš

Postup přípravy receptu

  1. Vezmeme plastové platíčko od bonboniéry a postupně si podle fantazie rozehřejeme čokoládu s troškou tuku (pozor, dejte opravdu málo, jinak čokoláda po ztuhnutí připomíná spíše ledovou).

  2. Vždy jsem do košíčku malinko kápla například hořkou čokoládu a nechala vychladnout. Pak na to malinko bílé, aby se zakrylo dno a opět nechala vychladnout.

  3. Pak jsem dala trosku nutely a zalila zbytkem čokolády. Takto jsem si doma hrála 5 hodin a musím říct, že se fantazii meze nekladou.

  4. Pokaždé jsem kápla kapičku tresti, aby čokoláda víc voněla. Zkoušela místo náplně kápnout vaječný likér našlehaný s máslem apod.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!